2012. március 17., szombat

Eltűntem, eltüntünk!

Régóta nem jelentkeztem. Ennek egy szomorú oka van, beteg lett a kisfiam a 'drága doktornénink' félrekezelte és az utolsó előtti pillanatban kerültünk kórházba. Szerencsénk VAN, VOLT ÉS REMÉLEM hogy LESZ még nagyon nagyon sokáig..............

Borzalom volt az elmúlt három hét, de leginkább az első kettő. Kezdődött influenzával, magas lázzal, majd 2 nap múlva hasmenés, hol jobban hol rosszabbul érezte magát a pici fiam, láza vagy volt vagy nem volt, mint a mesében A hét végére legyengült, de a doktornéni szerint minden rendben volt, diéta és forralt lehűtött víz, hasfogó?! Kaptuk meg az instrukciókat.......... 
Ez volt a legrosszabb amit mondhatott, ajánlhatott. Szombat éjjel mentővel száguldottunk a kórházba enyhe kiszáradással, hasmenéssel. Három nap múlva kiderült Rota vírusfertőzés biztosan és még valami más, de az csak napok múlva derül ki a labor eredményekből. A doktornénit mártsuk forró szurokba, mert egy hasmenéses gyereknek TILOS  a hasfogó és DIÉTÁZTATTA? a legyengült étvágytalan kicsit? A kórházi személyzet kitért a hitéből, eleinte kétkedve néztek RÁM, aztán másnap behoztak egy másfél éves kicsi fiút ugyanolyan állapotban, ugyanolyan háziorvosi javaslattal...Ekkor mondták, hozzuk össze őket ......
Majd egy hét után hazaengedtek minket, de figyelmeztettek ez nem jelenti azt hogy a gyermekem meggyógyult, csak gyógyulófélben van. Naná, hiszen már a kórházban elkezdett folyni az orra, másnap már csúnyán köhögött, de a lázas időszak elmúlt. 
Hazafelé jövet ÉdesPárom rosszul emelte meg  az igencsak nehézre pakolt utazótáskát, becsípődött a derekánál egy idegszál, alig bírt vánszorogni. Én cipeltem a gyerekünk, hátizsákot és 1 szatyrot. Pedig mindennap egy nagy csomagnyi ruhát játékot küldtem haza, de mégis több cuccal jöttünk mint mentünk. 3 nap múlva már én is elkaptam a sok jót a gyerekemtől. Egy barátunk azt mondta, vetessük le magunkról a rontást, mert már eleget szenvedtünk.
Helyzetjelentés  a gyerekorvosnak, de ő nem fűzött semmit a történtekhez. Hozzám vágott egy maroknyi receptet,és búcsút intett.
Azóta fohászkodom magamnak, lehessen egy icipici megbízható autónk és már át is jelentem 3 faluval arrébb egy sokak által dícsért jobb hírnevűbb fiatalabb gyermekorvoshoz az én szemem fényét.
Mi már gyógyulunk Hunorral, most apja kapta el fejfájástól orrfolyásig köhögésig mindent. 
Mostanában így vagyunk, ápolom a családom és magam magam. Örülünk a tavasznak, élvezzük a napsütést és szeretnék már nagyon nagyon kertészkedni.

2 megjegyzés:

  1. Jól kijutott nektek. Jobbulást az egész családnak :)Az orvosról pedig nem mondok semmit.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen, ránk fér a javulás! Ebben minden benne van!

    VálaszTörlés