2012. április 9., hétfő

Samsung tv 2 évre?

Szerda reggel a hipi-szupi tévénk álmodott egy nagyot! Azt álmodta, hogy Ő egy nagyáruház vonalkód leolvasója, és egyszerre dolgozik 10 termék árlistáján. Hunor mesét kért, kapcsoltam is egy előre felvettet. Furcsállottam a megjelent képet, de azt gondoltam a műsor vevővel van baj, majd később hívom a szolgáltatót. Kisfiam más mesét óhajtott, kikerestem az óhajtott dvd-t és azon is megjelentek az említett csíkok.
Azon nyomban hívtam ÉdesPárom, aki már az első mondatom után jajjgatott...........Kiadta utasításként hívjam a márka szervízt. A legközelebbi szakszervíz 30 km-re található, autónk nem lévén a szállításért hatalmas összeget kértek, és a hibáról még szót sem ejtettünk. Mert ezt csak spéci védőruhában, védett helyen lehet szerelni./kell nekünk haladni a korral........../
A javítási idő minimum 1 hét, de ünnep előtt inkább kettő. ÉdesPárom még jobban jajjgatott, Ő a tv függő, játék megszállott mit fog csinálni ennyi hosszú ideig?

Szuper garancia, jótállás, ingyen szervíz, még valami bónusz, járt volna 4 hónappal ezelőttig............De kifutottunk a gyár által szavatolt időből. Miért kellett nekünk télen tv-t venni, várhattunk volna tavaszig.

Találtam a közelünkben egy kedves szerelő bácsikát, aki részletesen kikérdezett, függőleges vagy vízszintes csíkok, mekkorák, mennyi idős a tv, mikor takarítottam, áramtalanítottam utoljára, stb. Egy hiba volt, Ő egy személyes műhelyt vezet, és onnan nem tud eljönni, nekünk kell elvinni a masinát.

A tv 1 nap alatt elkészült, olyan minimális árért amiért a szervíz csak a házig jött volna el. 2 napig tesztelte, most pedig mi folytatjuk a tesztelést. Mese, mese, apa játék, mese, mese, apa játék, apa játék, mese, mese, és valamikor anyának is jut 1 ismeretterjesztő film első fele.......

Egy szerető apa mit meg nem tesz a lánya boldogságáért? Hunor kis barátnőjének az apukája fuvarozott oda és vissza minket. 
Ő szerényen csak ezt mondta: A jányom szejejme hadd nézze a mesét Húsvétkor..........

Nagyon nagy segítség volt ez nekünk, és óriási áldozat a részéről, mert miattunk késve ment a munkába és pihenni sem tudott mikor az elkészült készülékért mentünk.  Itt is megköszönöm Neki az önzetlen segítséget!!!

Hunor keresztapjának 7 éves az ugyanilyen tv-je, Ő akkor egy kisebb vagyont fizetett érte, több száz pók költözött bele, nem kíméli mégis tökéletes a masinája.

Szerelő bácsika tömören válaszolt: Ezeket a tévéket a fejlett országoknak is készítik, és ők 3 évente az összes felszerelésüket cserélik . Ezért ma már nem hosszútávra készítik a technikai készülékeket.


Szép jövőbeni remények!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése