2012. január 7., szombat

Javítószín? Kipipálva)))))))))))))))))

Végre, végre, végre

Ma felhasználtunk egy eltett javítószínt, és csak arra amire eltettük!!! Máskor inkább kevertünk - kavartunk és örültünk az új árnyalatnak. Gyerekszoba szemközti 2 falán voltak apróbb skiccek, tollal, filccel és ragaccsal. Ez a ragacs gyurma nagyon jó, sokan dicsérték, vettünk mi is. Valóban hasznos, de egy idő után olajos foltot hagy a tapétán,  és ha nagy lendülettel veszi le a gyerek ( vagy a jóédesanyja..........)akkor a tapéta is jön apró darabokban.A helyén kis fehér folttal, sok matrica sok ragacs sok fehér foltocska. Ezért a  Blue Track száműzve lett a falról. A hűtőre teheti a gyerek, csakis oda. Eltört egy rakás hűtőmágnest, pótolja csak. Most kisautók, azok alkatrészei, mindezek köztes darabjai, állatkártyák és egyébként nem ragadó matricák díszítik a frigót.
Kiskalózunk is dolgozott serényen. Sárga lett az ajtófélfa, került a kanapéra is,cipőre.A cica játékegere botostól beleugrott a festék dobozba és  a padlóra is rajzolt az ujjával.Eleinte a falra kente, aztán új távlatokba kezdett.


. Miután apuka elkészült és elpakolt , intercity-ként száguldott a pincébe, mert egy háromsávos versenypályát fedezett fel a kész műn............

Apa-apa ÉN útat FESTETTEM, rozsdival és luigivel......................ERRE -ERRE ÉS ITT A SAROKBAN IS..................

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése